Desteklediğimiz Girişimler

Disual, başarılı bulduğu ve geleceğine inandığı projelerin gerçekleşmesine katkıda bulunurken; birçok girişimde de teknoloji partneri olarak görev alıyor.

Siz de Disual'ın teknoloji partneriniz olmasını veya girişiminizi desteklemesini isterseniz, hemen bizimle iletişime geçin.

Natali Yeşilbahar Blog

Altın Örümcek Ödüllü Blog

Disual'ın, tasarımını ve altyapısını oluşturduğu nataliyesilbahar.com; hem jürinin hem de halkın birincisi olarak 2009 yılı Altın Örümcek Ödülü'nü aldı.

The Prowess

TheProwess.net bir Kurumsal Dönüşüm Platformu portalıdır. Bu portalın ilke ve amaçları ERP Komitesi olarak, 2012 yılında, ERP kullanıcıları, yönetim ve bilişim danışmanları, akademisyenler, ERP üreticileri ve hizmet sağlayıcıları ile marka bağımsız deneyim paylaşımı ve iletişim platformu olarak kurulmasıyla başlar.

Mia-posta.comŞehirli kadının yaşam rehberi Miaposta.

Miaposta, "Şehirli kadının yaşam rehberi" sloganıyla yola çıkarak, hayatımıza girmiş bulunuyor.

Bu ücretsiz e-bülten, hafta içi her gün şehrin nabzını tutmak isteyen kadınlarla buluşuyor. Miaposta'ya üye olanlar, tecrübeleri gerçek, ismi kurmaca olan karakter Mia'nın hafif sivri diliyle yazdığı, şehre ve yaşama dair günlük önerilerini, her sabah posta kutularında buluyorlar. Mia'nın faydalı ve pratik önerileriyle, modadan tasarım ve dekorasyona, güzellikten yeme-içmeye, birçok konuda trendleri takip ederek, hayatı keşfediyorlar.

Tavsiyeri.comTavsiyeri.com, bir tecrübe paylaşım platformudur.

Üyeleri tarafından oluşturulan içeriği sayesinde, tüketici düşüncelerinin paylaşımına güvenilir bir kaynak olarak imkan verir.

Mevcut üyelerin, kendi tecrübelerinden yola çıkarak yaptığı tespit ve yorumlar, tüketicilerin satın alma kararında önemli rol oynar.

Ürün değerlendirmeleri ve kişisel tavsiyeler, ürünü alma eğilimi gösteren tüketicilerin bilgisine, tarafsız bir şekilde sunulur.